Blij met een hersentumor

Blij met een hersentumor
Model: 978-94-92920-51-5
Beschikbaarheid: Pre-Order
Prijs: €17,95
Excl. BTW: €16,93
Aantal:     - of toevoegen aan -   Verlanglijst
Product vergelijk

VERSCHIJNT OKTOBER 2018 - Wat gebeurt er met je als een arts tegen je zegt: ‘u heeft een hersentumor.’?
Bij de meeste mensen zou dit onmiddellijk paniek en heel veel stress oproepen. Will Pye kreeg deze diagnose in 2011. Zijn tumor was toen al zo groot als een tennisbal. Tot zijn eigen verbazing kon hij dit aanhoren en de daaropvolgende behandelingen ondergaan zonder boosheid of angst te voelen. Hij was toen 31 en al tien jaar bezig met een proces van persoonlijke groei en bewustwording. Hij bleek in staat zijn tumor te beschouwen als een - nogal vreemd verpakt - cadeau, als een mogelijkheid tot verdere ontwikkeling. In dit boek vertelt hij hoe zijn proces sindsdien verliep.

Gelukkig hoef je geen hersentumor of een andere ziekte te hebben om je te laten inspireren door de diepe wijsheid, aangevuld met veel liefde en humor, die Will Pye in dit boek met je deelt. Hij laat je zien dat alles kan worden beschouwd als een cadeau, in welke situatie je je ook bevindt of met welke problemen je ook wordt geconfronteerd. Pak het uit, verken de ongekende mogelijkheden die het biedt, open je hart en transformeer het tot een zegening.

Will Pye is sociaal ondernemer, docent, coach, spreker en auteur. hij werkt over de hele wereld zowel met groepen als met individuen om transformatie op het hoogste niveau te faciliteren.
Zijn werk laat zich samenvatten door de term ‘integratie’: integratie van psychologische heelheid, spiritueel ontwaken, wetenschap, spiritualiteit, verstand, intuïtie, persoonlijke groei en welzijn met collectieve ontwikkeling en sociale rechtvaardigheid.

Boekdetails
Auteur Will Pye
Omvang 128 pag.
Binding Paperback
Webshop implementation by SuperStudio
Edicola © 2018