Boeddha en de uil

Boeddha en de uil
Model: 978-94-92199-94-2
Beschikbaarheid: Pre-Order
Prijs: €14,95
Excl. BTW: €14,10
Aantal:     - of toevoegen aan -   Verlanglijst
Product vergelijk

Plotseling vroeg de uil: ‘Vind je het wel prettig dat ik hier ben?’ Ik vertelde dat hij zo lang mocht blijven als hij wilde. Hij knikte dankbaar en zei: ‘Weet je, ik ben niet zomaar hier, ik ben een incarnatie van een andere uil, de uil van Boeddha.’
De uil vertelt op indringende wijze over de werkelijke zin van het leven op aarde. Zoals prins Gautama en andere bewuste mensen hebben ervaren vindt er een inwijding plaats in het losmaken van de illusies van het leven. Het is een inwijding die, wanneer zij goed begrepen wordt, de verbinding met de goddelijke bron herstelt en de mens in staat stelt om uit de maya, de illusie en het lijden van het leven, te stappen.

De uil van Boeddha vertelt ons over een leven zonder illusie en lijden

Jaap Hiddinga studeerde kwantumnatuurkunde en chemie. Hij kreeg in 1993 een openbaring die zijn leven en denken totaal veranderde. Hij houdt zich al geruime tijd bezig met het schrijven van boeken en het geven van consulten. Daarnaast geeft hij adviezen over duurzame energiebronnen zoals wind en zon. Hij schreef o.a. de volgende boeken: Transformatie naar nieuw leven en Voorbij de illusie, de weg naar volledige vrijheid. In maart 2016 verscheen zijn boek Visioenen vanuit de bron.

Boekdetails
Auteur Jaap Hiddinga
Omvang 64 pagina's, 13 x 18,5 cm
Binding hardcover
Webshop implementation by SuperStudio
Edicola © 2018