Ingelogd op de kosmos - download je goddelijke natuur via je hart

Ingelogd op de kosmos - download je goddelijke natuur via je hart
Model: 978-94-91172-98-4
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: €22,50
Excl. BTW: €21,23
Aantal:     - of toevoegen aan -   Verlanglijst
Product vergelijk

De moderne wetenschap begint nu pas de ware functies van het hart te ontsluieren. Zo weten we sinds kort dat het hart een groot aantal van dezelfde neuronen als de hersenen bevat, en dat het hart meerdere hormonen produceert.

Oude spirituele tradities weten al eeuwen dat het hart de zetel is van wijsheid, intuïtie en liefde. Zo is er in de Indiase teksten, de Upanishaden, sprake van een speciaal plekje in het hart dat ons met het goddelijke verbindt. Joan Cerio noemt deze locatie het sacraal coördinatenpunt – je 'usb-portaal' voor jouw verbinding met het hart van de kosmos.

Je bent een bestanddeel van het universum en het universum stroomt door je heen. Als je eenmaal de verbinding met dit sacraal coördinatenpunt in je hart hebt gevonden en je goddelijke natuur hebt gedownload, beschik je over de sleutel die het je mogelijk maakt je hartsverlangens te verwezenlijken.

Ingelogd op de kosmos bevat een samengaan van wetenschap, bewuste spiritualiteit, scheppingsenergie en het hart. Wetenschappelijke inzichten in de wonderbaarlijke eigenschappen van bloed, water, licht en informatie, de pijnappelklier en het elektromagnetisch veld van het hart, en hun rol in het proces van scheppen vormen de grondslag voor de metafysische inzichten in dit boek.

Tevens bevat het eenvoudige instructies en meditatieoefeningen.

Ingelogd op de kosmos geeft je een unieke kijk op de bron van de schepping: liefde. Ontdek hoe je de toegang tot je goddelijke 'usb-portaal' kunt vinden en je goddelijke natuur kunt  'downloaden' om je hartenwensen te verwerkelijken!

 

 

 

 

 

 

'Zelfs het hart is niet bij machte de grootsheid van liefde te bevatten, het kan de taal van liefde alleen maar vertalen.'

 


 

Met haar gedegen wetenschappelijke achtergrond in zowel de fysica als de metafysica heeft Joan Cerio het grootste deel van haar volwassen leven de inhoud van dit boek dagelijks in praktijk gebracht. Joan heeft bovendien een graad in de biologie en haar master als docent natuurkunde.

Joan is een bekende workshop-leidster, legde de grondslag voor de Integrative Message Therapy en stichtte de Coeuressence School of Self-Mastery, waarvan het curriculum is gebaseerd op haar eerste boek, The Key of Life, An Activational Journey to the Soul. Haar bekwaamheid in het slaan van bruggen tussen wetenschap en metafysica wordt gekenmerkt door betrokkenheid en een bij uitstek informatieve stijl, waarmee zij veel anderen heeft geholpen de beperkende grenzen van hun denken en overtuigingen te overstijgen om de wensen van hun hart te verwerkelijken.

 

Boekdetails
Auteur Joan Cerio
Omvang 192
Binding paperback
Webshop implementation by SuperStudio
Edicola © 2018